Ankara kayboldu

Ankara kayboldu

Çankaya ilçesine bağlı Dikmen semti ve Oran Mahallesi'nde yoğun olarak etkisini gösteren sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü.

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen semti ve Oran Mahallesi, bugün yoğun bir sis tabakasıyla kaplandı, sürücülerin seyahatlerini olumsuz etkiledi.

Ankara kayboldu

Şehrin çeşitli cadde ve bulvarlarında, sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Bu durum, özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücülerin dikkatini dağıtarak zor anlar yaşamalarına sebep oldu.

Ankara kayboldu

Yüksek kesimlerde ise sisin oluşturduğu atmosfer, adeta kartpostallık manzaraların ortaya çıkmasına neden oldu.

Ankara kayboldu

Şehrin bazı bölgelerinde binaların tepesinde beyaz bir örtü oluşturan sis, doğal güzellikleriyle bilinen Ankara'nın manzarasını farklı bir atmosfere bürüdü.

Ankara kayboldu

Yetkililer, sürücülerden sis nedeniyle oluşan düşük görüş mesafesine dikkat etmelerini ve güvenli sürüş kurallarına uymalarını istedi.

Ankara kayboldu

Ayrıca, meteorolojik şartlara bağlı olarak sisin etkisinin devam edebileceği uyarısında bulundu. Sisli hava koşullarının devam ettiği Ankara'da, vatandaşlar dışarıda seyahat etmeden önce gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.