Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Kadın Yatırımcılar İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Kadın Yatırımcılar İçin Kaçırılmayacak Fırsat!

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Kadın Yatırımcı Yetiştirme Programı, Ankara'daki girişimcilik ekosistemini destekleyerek kadın yatırımcı sayısını artırmayı hedefliyor. Başvurular 26 Şubat'ta sona eriyor, kaçırılmayacak bir fırsat!

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'da girişimcilik ruhunu canlandırmak ve kadın yatırımcıları desteklemek amacıyla önemli bir adım atıyor. "Kadın Yatırımcı Yetiştirme Programı" kapsamında, beyaz yaka, yönetici veya deneyimli girişimcileri bir araya getirecek olan program, ücretsiz eğitimlerle dolu bir fırsat sunuyor.

Programa katılmak isteyenler, 26 Şubat'a kadar https://ankaraka.org.tr/ adresinden başvuruda bulunabilirler. 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar devam edecek başvurular için kontenjan sınırlı olup, yalnızca 30 kişiye yer verilecektir.

Eğitimler, girişimcilik dünyasına adım atmak isteyen veya yatırımcı olmak isteyen katılımcılara yönelik özel olarak tasarlanmıştır. Program sonunda, tüm eğitimlere katılım gösteren ve değerlendirme formunu dolduran katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Ankara Kalkınma Ajansı'nın düzenlediği bu program, sadece kadın girişimcilerin değil, aynı zamanda girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak isteyen herkesin ilgisini çekecek nitelikte. Girişimcilik yolculuğunda yeni adımlar atmak isteyenleri bekleyen bu fırsatı kaçırmayın!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.