Ankara Kalecik'te art arda 3 deprem!

Ankara Kalecik'te art arda 3 deprem!

Gelen son dakika bilgilerine göre Başkent Ankara, art arda depremlerle sarsılıyor. 4,7 büyüklüğündeki şoku atlatamayan Ankaralılar, arka arkaya gelen sarsıntılarla adeta şoktan çıkamadı.

Ankara, depremle sarsıldı. Merkez üssü Kalecik olan depremin şiddetini AFAD 4,5 olarak verirken Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünün 4,7 olduğunu bildirdi.

Bunun ardından Başkent'te 2 deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin belirlediği depremlerin ikincisi 2,8 sonuncusu da 2,0 büyüklüğünde.

HASARLI BİNA YOK!

Yaşanan depremin ardından Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Saat 22:53'te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.