Ankara Kahve Festivali için geri sayım başladı

Ankara Kahve Festivali için geri sayım başladı

Birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 5. Kez Bilkent Center’da kahve tutkunlarını bir araya getirecek olan Ankara Coffee Festivali 1-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştilecek

Birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 5. Kez Bilkent Center’da kahve sever ziyaretçileri ile buluşacak olan Ankara Coffee Festival için geri sayım başladı.

Dünyaca ünlü markaları, kahve tutkunları ile bir araya getiren Ankara Coffee Festival 1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center ana sponsorluğunda ziyaretçileri ile buluşacak. Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük ve Jabbar gibi milyonların beğenisini kazanan isimleri sahnesinde ağırlayacak olan Ankara Coffee Festival’da toplamda 24 canlı konser ile sevilen birçok isim şarkılarını başkentte seslendirecek.

Ankara Coffee Festival’daki Workshoplar ve Atölyeler

Ünlü ve başarılı konukların workshopları üç gün boyu kahve keyfine eşlik edecek. İlk gününde; “Latte Art Yapım Teknikleri’’, “Nitelikli Kahve Nedir?’’, “Kahve Dükkanından Kahve Kavurma Dükkanına Geçiş Planları’’, “Türk Kahvesi hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar’’ ve coffee painting atölyesi gibi pek çok workshop ile kahve tutkunlarını buluşturacak olan Ankara Coffee Festival üç gün boyunca Ankaralıları birçok etkinlik ile ağırlamaya devam edecek.

İkinci gün; “Dünyadaki Kahve Akımları ve Yenilikleri”, “Nitelikli Çekirdeklerden Türk Kahvesi Yapımı’’, “Demleme Teknikleri: Eviniz ve Ofisiniz için’’, “Son Halka Barista’’ ve daha pek çok workshopun yanı sıra suluboya ve kasnak atölyeleri ile keyifli vakit geçirecek olan ziyaretçiler, üçüncü gün ise; “Espresso: Yani Bir Filtre Kahve Olabilir Mi?’’, “Kahve çiçeği ve bardaktaki kahve renkli içecek, barista günlüğü’ ve ’Tek Çekirdek Farklı Tatlar’’ gibi workshoplar ve atölyelerle buluşacak.

Festival biletlerini dsmbilet.com’da bulabilirsiniz.

1632826147-b68b1986-e661-49a5-badf-14b6f8b9f3c3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.