Ankara Kadınhanılılar Platformu Derneği’nde nöbet değişimi

Ankara Kadınhanılılar Platformu Derneği’nde nöbet değişimi

Ankara Kadınhanılılar Platformu Derneğinin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda derneğin gelir gider durumu ve faaliyet raporu ibra edilerek, yeni yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu

Ankara Kadınhanılılar Platformu Derneğinin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı 4 Temmuz 2021 tarihinde dernek merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda derneğin gelir gider durumu ve faaliyet raporu ibra edilerek, yeni yönetim ve denetim kurulları oluşturuldu.

Yapılan seçim sonucunda, Ankara Kadınhanılılar Platformu Derneği’nin yeni yönetim kurulu Mehmet Tunçer, Fahri Kara, Kadir Asma, Veysel Küçükkılıç, Yalçın Yaşar, Yaşar Gezgin, Fatih Aslan, Mustafa Efe, Muhammet Biçer ve Süleyman Lala’dan oluştu. Derneğin denetim kurulu görevi ise Şükrü Dölek, Mahmut Sami Koyuncu, Hacı Ekici, Elif Akkoyun, Muhammed Emre Turhan ve Salih Dölek tarafından yürütülecek.

Yapılan seçim sonucu oluşan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını 07 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirdi. Yönetim kurulu toplantısında, İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde desteklenecek proje başlıkları kapsamında proje hazırlanması, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile protokol imzalanarak gelir getirici mesleki, kişisel gelişim, hobi vb. kurslar açılması, Ankara’da ve Kadınhanı’nda seminer, konferans, konser gibi etkinlikler düzenlenmesi, ülke çapında faaliyet gösteren Kadınhanı ve Konya hemşehri dernekleri ile ilişkilerin geliştirilmesi, çeşitli faaliyet alanlarında görevli bulunan Kadınhanılı kanaat önderi, bürokrat, sanayici, işadamı, sanatçı, sporcu gibi hemşehrilerle iletişim ve işbirliğinin geliştirilmesi, Kadınhanı ilçe yöneticileri ile işbirliği halinde olup, ilçenin tanıtımına yönelik faaliyetler düzenlenmesi için çalışmalar yapılması hususları görüşülerek çeşitli kararlar alındı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tunçer yapmış olduğu konuşmada derneğin kurulduğu günden bu yana Kadınhanı’nı, Konya ve Ankara’da oldukça aktif faaliyetler yürüterek tanınır, bilinir hale geldiğini, dernek üyelerinin ve derneğin hitap ettiği hemşehri profilinin meslek, eğitim, yönetime ve siyasete katılım, yerelde karar alma süreçlerine etki etme, sivil toplumla ilişkiler, sorunlara çözüm üretmede yetkili makamlara ulaşma gibi hususlarda oldukça yetkin kişiler olduğunu ifade etti.

Tunçer, daha önce Başbakanlık Tanıtma Fonu tarafından desteklenen Kadınhanı Tahinli Pide Festivali Projesinin hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde sunulan katkıya benzer şekilde Kadınhanı ilçesinin ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlamak, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak amacı ile daha etkin bir şekilde çalışacaklarını, bu konuda tüm hemşehrilerinin desteklerini esirgemeyeceğine inandığını belirtti.

Toplantı sonunda önceki Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Kara’nın şahsında dernek organlarında görev alan tüm üyelere teşekkür edilerek, hediye takdiminde bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.