Ankara Kademeli Su Tarifesi’ne geçiyor

Ankara Kademeli Su Tarifesi’ne geçiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının önerisi olan Kademeli Su Tarifesi'ne geçildiğinde su tasarrufu sağlanacağını belirtti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan vatandaşların faturalarının 10 metreküpe kadar metreküp başı 1 liradan faturalandırılmasını sağlayacak Kademeli Su Tarifesi'ne geçileceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının önerisi olan Kademeli Su Tarifesi'ne geçildiğinde su tasarrufu sağlanacağını belirterek, "Kademeli Su Tarifesi, vatandaşlarımızın yaklaşık yüzde 90'ını etkilemeyecek ve sosyal yardım alanların faturaları 10 metreküpe kadar metreküp başı 1 liradan faturalandırılacak. Çevrenin bu denli tahrip edildiği, suyun yakın gelecekte elmastan daha değerli olacağı bir dünyada suyumuza sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu kapsamda hemşehrilerimizin bütçelerini koruyarak suyumuzun savurganca kullanılmasının önüne geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.