Ankara Hava Durumu tamamen değişiyor! Kar başkenti terkediyor geriye soğuk kalıyor

Ankara Hava Durumu tamamen değişiyor! Kar başkenti terkediyor geriye soğuk kalıyor

Kış mevsimini verimli yaşayan ve su kaynakları iyiden iyiye dolan başkentte yüzler gülüyor. Kent yaşamında bazı olumsuzluklar yaşansa da yağışlar su kaynaklarına olumlu etkiler yaptı. Ankara Hava Durumu tahminleri de yayınlandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Ankara da yağış dalgasından nasibini aldı. Su kaynakları tamamen tükenme noktasına gelen şehirde son yağışlar ve kış mevsiminin bereketli geçmesi şehre adeta derin bir nefes aldırdı. Meteoroloji de Ankara Hava Durumu tahminlerini yayınladı.

KAR VE YAĞIŞLAR GİTTİ GERİYE SOĞUK KALDI

Yağış yüklü bulutlar kuzeyden ve batıdan doğuya hareketini sürdürüyor. Batı Anadolu’yu tamamen terkeden yağış dalgası geride soğuk bir hava bıraktı. Ankara’da hava sıcaklığı eksi 6 dereceye kadar düştü.

HİSSEDİLEN SICAKLIK OLDUKÇA DÜŞÜK

Ankara’nın bazı bölgelerinde hızı 52 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle eksi 6 derecelik sıcaklık zaman zaman eksi 10-12 derecelerde hissediliyor.

ANKARA’DA HAVA AÇIYOR

Başkentte kar yağışı durdu. Gün içinde bazı bölgelerde hafif şiddette etkili olacak kar yağışı gün sonunda tamamen şehri terkediyor. Meteoroloji tahminlerine göre şehirde hava kapalı olacak.

ankara-hava-durumu.jpg

CUMARTESİ DE ÇOK SOĞUK

Ankara’da 12 Mart Cumartesi günü hava sıcaklığı oldukça düşük seviyelerde olacak. Güneşin zaman zaman kendini göstermesiyle havanın öğle saatlerinde ısınması bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ TAHMİNİ VAR AMA

Başkent için 13 Mart Pazar günü için kar tahmini var. Ancak yabancı kaynaklar bunu doğrulamıyor. Hatta kar yağışı olmayacağı yönünde haritalar yayınlanmış durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum