Ankara Emniyet Müdürlüğü önüne yeni üst geçit

Ankara Emniyet Müdürlüğü önüne yeni üst geçit

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan ancak 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında bombalanarak ağır hasar gören üst geçit yenilenecek.Büyükşehir...

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan ancak 15 Temmuz akşamı darbe girişimi sırasında bombalanarak ağır hasar gören üst geçit yenilenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Meclisinde, 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi anlatmak amacıyla bazı kararlar alındığı bildirildi.

15 Temmuz'dan itibaren Ankara'da verilen demokrasi mücadelesinin yazılı ve kalıcı bir belge haline getirilmesi için broşür ve kitap tarzı yazılı materyaller hazırlanması, video ve fotoğrafların çoğaltılması, bunların belediye imkanları doğrultusunda karşılanması, gerekirse metro, durak ve istasyonları ile otobüs duraklarında dijital gösterim materyalleri oluşturulması kararı alındığı belirtilen açıklamada darbe girişimi sırasında yaşanan insan hakları ihlallerin anlatıldığı broşürlerin bastırılmasına da karar verildiği kaydedildi.

Büyükşehir Belediye Meclisinde ayrıca, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan yaya üst geçidinin, 15 Temmuz akşamı bombalanarak ağır hasar görmesi nedeniyle yeniden yapılmasının kararlaştırıldığı kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler