Yol kenarında kimliği belirsiz ceset bulundu

Yol kenarında kimliği belirsiz ceset bulundu

Ankara'nın Altındağ ilçesi Feridun Çelik Mahallesi'nde bir kişi akşam saatlerinde yol kenarında ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olay yerine sevk edilirken, ceset Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Feridun Çelik Mahallesi 1723 Sokak'ta akşam saatlerinde yol kenarında bir kişi ölü olarak bulundu. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri derhal olay yerine sevk edildi.

Polis ekipleri, ilk incelemelerin ardından cesedi Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak. Şu an için ölen kişinin kimliği ve ölüm sebebi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma sürerken, Altındağ ilçesindeki yerel yetkililer ve polis birimleri konuyla ilgili bilgi toplamaya ve sorumluları belirlemeye çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.