Ankara Akyurt'u sel vurdu! Bakan Soylu afet bölgesinde

Ankara'nın Akyurt ilçesinde akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmurun ardından sel meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Akyurt'taki sel bölgesinde incelemelerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da şiddetli yağış sonrası sel meydana gelen Akyurt'ta incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmur, sağanağa dönüştü.
Akyurt’ta akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmur, sağanağa dönüştü. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur sebebiyle meydana gelen selden dolayı birçok araç yolda kaldı. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi.

AFAD'DAN AKYURT AÇIKLAMASI

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Ankara’nın Akyurt ilçesinde sel nedeniyle bölgeye sevk edildi. AFAD, Akyurt’ta meydana gelen sel dolayısıyla itfaiyeye ve AFAD Ankara'ya toplamda 774 ihbar ulaştığını açıkladı.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Ankara’da meydana gelen son yağışlar sonrasında İtfaiyeye ve AFAD Ankara’ya toplamda 774 ihbar ulaşmıştır. Ekiplerimiz bölgeye sevk edilerek çalışmalarına başlamıştır. TAMP kapsamındaki afet grupları AFAD Koordinasyon Merkezi'nde toplanmıştır. Sel ve su baskınlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.