Ankara 19 Mayıs'a 3 dev isimle hazırlanıyor

Ankara 19 Mayıs'a 3 dev isimle hazırlanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı muhteşem konserlerle kutluyor. Gülşen, Murat Boz ve Mor ve Ötesi'nin performanslarıyla başkent, coşkunun doruğuna çıkacak.

Ankara, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Başkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği muhteşem kutlama programıyla dolup taşıyor.

Kutlamalar, 17 Mayıs Cuma günü Gülşen'in enerjisiyle başlayacak. Ünlü pop yıldızı Gülşen'in konseriyle hareketlenen atmosfer, 18 Mayıs Cumartesi günü Murat Boz'un sahne almasıyla devam edecek. Ardından, 19 Mayıs Pazar günü Mor ve Ötesi'nin unutulmaz performansıyla şenlikler zirveye ulaşacak.

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, bu muazzam etkinliklere ev sahipliği yapacak. Konserler için saat 16.00'dan itibaren Sıhhiye Zafer Çarşısı önünden ücretsiz ring seferleri düzenlenecek, böylece herkes kolayca etkinlik alanına ulaşabilecek.

Ankara 19 Mayıs'a 3 dev isimle hazırlanıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.