Angı’dan Yunak’a teşekkür ziyareti

Angı’dan Yunak’a teşekkür ziyareti

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve il yönetim kurulundan bir grup heyet AK Parti Yunak İlçe Başkanlığı ile Yunak Belediyesine bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Yunak ziyaretinde, İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki heyet Yunak AK Parti  ilçe teşkilat binasında bir toplantı yaptı. Başkan Hasan Angı burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin yoğun bir tempoda geçtiğine değinerek, “Hamdolsun alnımızın yüz akıyla çıktık. Tüm ana kademimiz, kadın kollarımız, başkanımızın etrafında bu çalışmayı yürüten gençlik kollarımıza birlikte seçim çalışmalarını yürüttük. Bu dönem belediye başkanımızın bir tecrübe dönemi, tüm meclis üyeleriyle beraber en yüksek oy alma çabasını gösterdiniz. Yunak olarak seçimlerden başarıyla çıktınız, emeklerinize teşekkür ediyoruz. Başkanımıza ve meclis üyelerimize de kolaylık diliyoruz. Biz de bu gayretle bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizler teşkilat mensupları olarak, belediye başkanlarımızın, meclis üyelerimizin yanında ve destek olacağımızın, hizmetlerin büyütülmesi adına hep birlikte gayret edeceğimizin sözünü veriyoruz” diye konuştu.

angi’dan-yunak’a-tesekkur--(2).jpg

DEMİRHAN’DAN TEŞEKKÜR

İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki heyet ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Yunak  Belediyesi binasına geçti. İl Başkanı Hasan Angı burada yaptığı konuşmada Başkan Abdullah Emre Demirhan’ı tebrik ederek, “Yunak İlçemize güzel işler yapılacağına ve yapacağınıza eminiz, en ufak bir tereddüdümüz yoktur. Teşkilatımız da elinden gelen her şeyi yapacak ve destekleyecektir” dedi.

angi’dan-yunak’a-tesekkur--(3).jpg

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan da yaptığı konuşmada, seçimlerde il teşkilatının her zaman yanımız da oldu ve büyük desteğini gördüklerini belirterek, “Hamdolsun seçimde Konya ile birlikte, güzel bir sonuçla zaferimizi elde etmiş olduk. Yunak ilçemizde de zorlu bir mücadele geçirdik. İnşallah önümüzdeki dönemde de meclis üyelerimizle beraber bu hizmetleri kaldığımız yerden devam ettireceğiz. Seçim sonuçlarının Yunak ilçemize, Konya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  Ziyaretin sonunda Başkan Abdullah Emre Demirhan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya çeşitli hediyeler vererek günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.

angi’dan-yunak’a-tesekkur--(4).jpg

Etiketler :