Anderson Talisca Beşiktaş'a çok yakın! İşte o plan

Anderson Talisca Beşiktaş'a çok yakın! İşte o plan

Yeni transferlerden istediğini alamayan Beşiktaş'a Talisca ismi yine öne çıktı. İsmi son dönemde tekrar Anderson Talisca ile anılan Beşiktaş'ta yıldız oyuncunun transferi için plan belirlendi.

Trabzonspor'un 10 puan gerisine 12. haftayı tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminde hareketli günler yaşanabilir.

Sabah'ın haberine göre daha önce iki sezon boyunca Beşiktaş'ta forma giyen ve 2016/2017 sezonunda da takımla şampiyonluk yaşayan Anderson Talisca'nın ismi Beşiktaş ile anılırken, Suudi Arabistan'da Al Nassr takımında oynayan oyuncunun problemler yaşadığı için ocak ayında takımdan ayrılabileceği yazıldı.

Buna göre Beşiktaş şu anda Talisca için herhangi bir girişimde de bulunmasa da Brezilyalı hücumcunun sözleşme feshi ile serbest konuma gelmesi halinde değerlendirmeye alınacak.

Beşiktaş'ın Talisca'yı transferi için ise iki önemli kriterin olduğu iddia edildi. Habere göre ilk olarak bu transfere Sergen Yalçın'ın onay vermesi beklenirken, Al Nassr ile 8 milyon euro garanti ücretlik bir anlaşması olan oyuncunun ciddi bir indirime gidip, çok daha düşük bir maaş teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Beşiktaş, milli aranın ardından ligde 13. haftada Aytemiz Alanyaspor'u Vodafone Park'ta konuk edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.