Anaokulu öğrencileri fidan dikti

Anaokulu öğrencileri fidan dikti

Karapınar Sultaniye Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Karapınar Belediye Başkanlığı’nın verdiği 100 adet mavi servi fidanını okul bahçesine dikti

KONYA (AA) - Karapınar Sultaniye Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri 100 tane mavi servi fidanını okullarının bahçesinde toprakla buluşturdu.

Karapınar Sultaniye Anaokulu Müdürü Berrin Başbuğu, öğrencilere, çevre ve ağaç sevgisini küçük yaşlarda vermek istediklerini belirtti.

Öğrencilerin her sene bu etkinliklerde bulunduğu kaydeden Başbuğu, "Sultaniye anaokulu öğrencilerimiz öğretmenleri, anne ve babaları ile birlikte 2015 yılı nisan ayında 'Karapınar Çölleşme ile Mücadele Araştırma Merkezi' sahasında 250 adet fidan ekmiştik. Şimdi ise okul bahçesinin ve çevresinin daha yeşil bir görünüme sahip olması açısından çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte Karapınar Belediye Başkanlığının vermiş olduğu 100 adet mavi servi fidanlarını okulumuz bahçesine dikerek toprakla buluşturduk. Okul bahçesine dikilen fidanların bakımı, sulanması çocuklarımız tarafından yapılarak, sorumluluk sahibi, bilinçli, çevre ve doğaya karşı daha çok duyarlı kişiler yetiştirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler