AnadoluJet 4 saat rötar yaptı! Yolcular isyanda

AnadoluJet 4 saat rötar yaptı! Yolcular isyanda

AnadoluJet'in İstanbul-Malatya seferini gerçekleştirecek tarifeli uçağında bir yolcu rahatsızlandı, uçak rötar yaptı. Ekiplerin uçuş saati dolduğu için yeni uçuş ekibi tahsis edilinceye kadar saatlerce uçakta bekleyen yolcular isyan etti

AnadoluJet'in İstanbul-Malatya seferini gerçekleştirecek tarifeli uçağında bir yolcu rahatsızlandı. Acil sağlık ekibi çağrılan uçak rötar yaptı. Yaşanan duruma bir de uçuş ekiplerinin uçuş saati dolduğu için yeni ekip tahsis edilince, saatlerce uçakta bekleyen yolcular isyan etti.

Edinilen bilgiye göre, AnadoluJet'in bugün saat 18.45'te İstanbul Sabiha Gökçen'den Malatya'ya gerçekleştireceği TK7324 sefer sayılı tarifeli uçağında yolcu alımı yapıldıktan sonra, kabin içerisindeki yolculardan biri rahatsızlandı. Bunun üzerine uçağa sağlık ekipleri çağırıldı. Akabinde uçağa gelen sağlıkçılar hastaya müdahalede bulundu.

Saatlerce uçakta bekleyen yolcular isyan etti

Bu sırada tarifeli seferde rötar yaşandı. Gecikme süresinin artmasıyla birlikte uçuş ekiplerinin uçuş süresi dolması üzerine bu kez uçağa yeni ekip tahsis edildi. Böylece tarifeli seferde yaşanan gecikmenin süresi daha da uzadı. Uçuşları rötara giren yolcular ise, saatlerce uçak içerisinde beklemek zorunda kalınca, duruma isyan etti.

Yaklaşık 4 saat rötar yapan Malatya uçağının saat 23.00'da Malatya'ya gitmek üzere havalanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.