Anadolu Sağlık Sen Başkanı Taşkın: 15 Temmuz millet iradesinin yok edilemeyeceğini gösterdi

Anadolu Sağlık Sen Başkanı Taşkın: 15 Temmuz millet iradesinin yok edilemeyeceğini gösterdi

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 15 Temmuz direnişinin 5. Yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, 15 Temmuz’un bir daha yaşanmaması için devletin tüm organlarıyla dikkatli olması gerektiğini belirtti

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 15 Temmuz direnişinin 5. Yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, 15 Temmuz’un bir daha yaşanmaması için devletin tüm organlarıyla dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Milletimizin ve devletimizin üzerine çöreklenmeye kalkan hainlerin 15 Temmuz 2016 gecesinde devletin organlarına saldırdığını, 251 vatan evladını şehit ederek bu millete ve devlete düşman olduğunu gösteren hain FETÖ’nün maskesinin düştüğünü belirten Taşkın, milletin, 15 Temmuz’da terör örgütünü tanıma imkânı bulduğunu söyledi.

Necip Taşkın, işgal girişiminde bulunan hain FETÖ örgütüne inanan vatandaşların gerçekleri gördüğünü belirterek, dini kullanarak devleti işgal eden hainlerin ezberleri bozduğunu söyledi. Dinin istismar edilerek ‘Ilımlı İslam’ projesinin millete dayatıldığına vurgu yapan Taşkın, 15 Temmuz hain girişimiyle ABD projesinin çöktüğüne dikkat çekti.

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz karanlık bir gündü. Ancak bu karanlık günün sabahında millet yeniden dirilmiştir. Hain kalkışma, milletin birbirine kenetlenmesini sağlamıştır. Topraklarımız üzerinde oyun oynamaya kalkan hain terör örgütlerine çok acı bir ders verilmiştir. Ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenler ağır bir darbe almış, millet, bağımsızlığı için neler yapabileceğini dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz’da Çanakkale ruhu dirilmiş ve esarete izin verilmemiştir. Topla tüfekle millet iradesinin yok edilemeyeceği bir kez daha gösterilmiştir. Milletin istikbal ve istiklale olan inancı dirilmiş ve şahlanarak vatanını, bayrağını ve devletini kahramanca savunmuştur.

15 Temmuz’u unutmamalıyız, unutturmamalıyız. 15 Temmuz akşamında yaşanan acı olaylardan ders almalıyız. Millet, bu karanlık gecede neler yaşadığını, hangi karanlık düşünceye karşı savaştığını unutmamalıdır.

Kahraman aziz milletimize şükran borçluyuz. Şehitlerimiz, bu ülkenin geleceği için toprağa düştü. Gazilerimiz, bu ülkenin geleceği için yaralandı, sakat kaldı. Allah, şehitlerimize rahmet ve mağfiret eylesin. Gazilerimize minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Şükranlarımızı sunuyoruz. Kederli ailelerine Allah sabır versin. Her zaman onların yanında olacağız. Onların acılarını paylaşacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.