Anadolu Lisesinde 2 öğrencinin testi pozitif çıktı! Sınıf karantinada

Anadolu Lisesinde 2 öğrencinin testi pozitif çıktı! Sınıf karantinada

Erzincan Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nde 11. sınıf da okuyan 2 öğrencinin PCR testi pozitif çıktı. Sınıfta bulunan tüm öğrenciler evlerinde karantinaya alındı

Erzincan kent merkezinde bulunan Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nde 2 öğrencinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine sınıftaki tüm öğrenciler karantinaya alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi’nde 11. sınıf da okuyan 2 öğrencinin PCR testinin pozitif çıkması sonucunda sınıfta bulunan tüm öğrenciler evlerinde karantinaya alındı. Öğrenciler, hijyen kurallarına dikkat edilerek okul çıkışında velilerin gözetimi altında evlerine gönderilirken, sınıf ise dezenfekte edildi.

Yakın temaslı öğrencilerin 14 gün boyunca karantinada kalacakları bildirilirken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için konu hakkında tüm tedbirleri aldı. Ayrıca okulda eğitim vermeye devam eden öğretmenlerin ise karantinaya alınmadığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.