Anadolu beşik gibi sallanıyor! Son depremler haritasında Konya'da deprem kaydedildi

Anadolu beşik gibi sallanıyor! Son depremler haritasında Konya'da deprem kaydedildi

Akdeniz'de meydana gelen depremin ardından Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Dün Anadolu'nun farklı yerlerindeki depremlerin ardından Konya'da da bir deprem kaydedildi.

Afrika kıtasının Anadolu plakasını itmesi olarak adlandırılan depremler sürüyor. Son olarak en büyüğü Akdeniz'de gerçekleşen depremin ardından ana karada depremler durmak bilmiyor.

EGE BÖLGESİ BEŞİK GİBİ

Dün Ege Bölgesi'nde İzmir, Aydın, Muğla, Balıkesir ve Çanakkale'de farklı büyüklüklerde onlarca deprem kaydedildi. Depremler sonucunda herhangi bir hasar ya da can kaybı bilgisi geçilmedi.

ORTA VE DOĞU ANADOLU

Yine dün Elazığ, Malatya, Kırşehir, Çankırı gibi şehirlerde de onlarca deprem kayıtlara geçti. Sabah saatlerinde ise Kayseri'de iki deprem kaydedilirken Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde de bir deprem olduğu bildirildi.

Deprem Konya'nın Tuzlukçu ilçesi Pazarkaya mahallesi sınırlarında yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. 1.3 şiddetindeki deprem kısa süreli oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.