Anadolu Basın Yayın Birliği'nin Genel Başkan Vekili Gazeteci Ayhan Akyol Oldu

Anadolu Basın Yayın Birliği'nin Genel Başkan Vekili Gazeteci Ayhan Akyol Oldu

Kahramanmaraş'ta uzun yıllardır görev yapan deneyimli gazeteci Ayhan Akyol, Anadolu Basın Yayın Birliği'nin Genel Başkan Vekili olarak atanarak yeni görevine başladı.

Anadolu Basın Yayın Birliği'nin yeni Genel Başkan Vekili olarak atanan Kahramanmaraşlı gazeteci Ayhan Akyol, göreve başladı.

Uzun yıllardır Kahramanmaraş'ta başarılı bir şekilde görev yapan Akyol, bu yeni sorumluluğuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kıymetli Başkanımıza ve değerli yönetim kurulumuza bu görevi tevdi ettikleri için içten teşekkür ederim. Gazeteci dostlarımıza faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Daha önce Anadolu Basın Yayın Birliği'nde Genel Başkan Yardımcılığı, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölge Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenen Ayhan Akyol, deneyimi ve birikimiyle dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.