Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü

Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümü

Eskişehir Valisi Tuna: - "Anadolu Ajansı, üstlendiği tarafsız ve doğru habercilik öncülüğünü en başarılı şekilde gerçekleştirmiş ve bugün hepimizin gurur duyduğu bir ajans haline gelmiştir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Anadolu Ajansının, üstlendiği tarafsız ve doğru habercilik öncülüğünü en başarılı şekilde gerçekleştirdiğini, herkesin gurur duyduğu bir ajans haline geldiğini belirtti.

Tuna, Anadolu Ajansının kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, kurumun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatları üzerine Türk milletinin milli mücadeledeki haklılığını dünyaya duyurarak büyük bir misyon üstlendiğini anımsattı.

Anadolu Ajansının basın hayatında doğru ve yansız habercilikteki yayın çizgisi ve kalitesiyle kendisini ispatladığını vurgulayan Tuna, şunları kaydetti:

"Toplumun ülkemizde ve dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olmuş Anadolu Ajansı, dün olduğu gibi bugün de yurt içindeki ve yurt dışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli haber kaynağıdır. 6 Nisan 1920'de kurularak 96 yıllık köklü tarihi boyunca kuruluş ilkelerinin yanı sıra basın meslek ilkelerine de sadık kalarak sürekli güçlenerek büyüyen ve Türkiye'nin saygın haber ajansı olan Anadolu Ajansı, üstlendiği tarafsız ve doğru habercilik öncülüğünü en başarılı şekilde gerçekleştirmiş ve bugün hepimizin gurur duyduğu bir ajans haline gelmiştir. Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutlar, yayın hayatına başladığı günden bu yana emeği geçen, başarılı hizmetler gerçekleştiren her kademedeki tüm çalışanlarını en içten dileklerimle tebrik eder, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler