Anadolu Ajansı 98 yaşında

Anadolu Ajansı 98 yaşında

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Benli:- "Tarafsız, güvenilir ve hızlı haberciliğe sahip AA'nın kuruluşunun 98. yılını kutluyorum"- AK Parti Düzce Milletvekili Keşir:- "AA'nın demokrasimizin gelişmesi, birlik ve beraberliğimizin pekişm

ANKARA (AA) - Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayımlanıyor.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Fatma Benli, AA'nın Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi 15 Temmuz'da da milletin yanında olduğunu belirtti.

Benli, "Tarafsız, güvenilir ve hızlı haberciliğe sahip AA'nın kuruluşunun 98. yılını kutluyorum. Yayın hayatınızdaki başarılarınız daim olsun." ifadelerini kullandı.

- "Türk demokrasisinin en büyük güvencesi"

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de kurulduğu günden bu yana toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız anlayışla görevini yerine getiren AA'nın Türk demokrasisinin en büyük güvencesi olduğunu bildirdi.

AA'nın tüm birimleriyle gerek ulusal gerek uluslararası alanda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini kaydeden Keşir, "AA, 13 dilde yaptığı yayınlarla dünyanın önde gelen ajansları arasında yer alarak bizleri gururlandırmaktadır. AA'nın demokrasimizin gelişmesi, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine olan katkılarını dün olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğine inanıyorum. Ajansın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm yöneticilerini ve her kademedeki çalışanını tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :