Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:- "AA, kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atmış, halkın doğru bilgiye ulaşmasında kalitesinden ödün vermemiş, habercilik alanında daima öncü bir kuruluş olmuştur"- "Yurt içi ve yurt dışında oluşturduğ

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Anadolu Ajansının (AA), kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza attığını, halkın doğru bilgiye ulaşmasında kalitesinden ödün vermediğini, habercilik alanında daima öncü bir kuruluş olduğunu belirterek, "Yurt içi ve yurt dışında oluşturduğu geniş haber ağıyla Türkiye'nin sesini dünyaya duyuran, köklü geçmişi, tecrübesi ve teknolojisiyle mesleğin içerisinde saygın bir okul olan AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." ifadesini kullandı.

Özlü, Anadolu Ajansının 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, milli mücadeleyi örgütlemek ve tüm dünyaya duyurmak için kurduğu 1920 yılında AA'yı kurduğunu hatırlatan Özlü, kurumun ilkeli, doğru, hızlı ve tarafsız haber anlayışıyla yayınlarını sürdürdüğüne işaret etti.

Özlü, ilk milli kurum olan AA'nın, kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza attığını, halkın doğru bilgiye ulaşmasında kalitesinden ödün vermediğini, habercilik alanında daima öncü bir kuruluş olduğunu kaydederek, "Yurt içi ve yurt dışında oluşturduğu geniş haber ağıyla Türkiye'nin sesini dünyaya duyuran, köklü geçmişi, tecrübesi ve teknolojisiyle mesleğin içerisinde saygın bir okul olan AA'nın 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum, bütün ajans çalışanlarına başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler