Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: - "Anadolu Ajansı, dünyanın sayılı haber ajanslarından biri haline gelmiştir. Ajansın düzenlediği uluslararası yarışmalara gösterilen ilgi, Anadolu Ajansı'nın geldiği noktayı gösteren nişanelerden biridir. Bu stratejik yapın

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Anadolu Ajansı, dünyanın sayılı haber ajanslarından biri haline gelmiştir. Ajansın düzenlediği uluslararası yarışmalara gösterilen ilgi, Anadolu Ajansı'nın geldiği noktayı gösteren nişanelerden biridir. Bu stratejik yapının kurumsal kapasitesini daha da artıracağız ve Anadolu Ajansı'nın köklü uluslararası haber ajansları arasındaki yerini sağlamlaştıracağız." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı'nın (AA) 97'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya tebrik mesajı gönderen Kurtulmuş, AA'nın Mustafa Kemal Atatürk zamanında kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ve en sağlam kurumlarından biri olduğunu hatırlattı.

Kurtuluş, AA'nın yazılı, fotoğraflı ve görüntülü habercilik başta olmak üzere, her alanda çok ciddi şekilde küresel rekabete ayak uydurmaya çalıştığına ve dünyanın sayılı haber ajanslarından biri haline geldiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, dünyanın sayılı haber ajanslarından biri haline gelmiştir. Ajansın düzenlediği uluslararası yarışmalara gösterilen ilgi, Anadolu Ajansı'nın geldiği noktayı gösteren nişanelerden biridir. Bu stratejik yapının kurumsal kapasitesini daha da artıracağız ve Anadolu Ajansı'nın köklü uluslararası haber ajansları arasındaki yerini sağlamlaştıracağız.

Anadolu Ajansı'nın 97'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bu önemli kurumun idarecilerini, yöneticilerini ve dünyanın dört bir yanında mesaisini sürdüren tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. Sizlerle ne kadar iftihar etsek azdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler