Anadolu Ajansı 97 yaşında

Anadolu Ajansı 97 yaşında

Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Çubarov: - “Ukrayna-Türkiye ilişkileri, Kırım’ın işgali ve Kırım Tatar meselelerinin aydınlatılmasında AA’nın güvenilir ve ilkeli tutumu bizim için çok değerli”

KİEV (AA) - Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Başkanı Refat Çubarov, Anadolu Ajansı’nın (AA) 97. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Çubarov mesajında, enformasyon savaşlarının yürütüldüğü ve çeşitli propaganda tekniklerinin aleyhte kullanıldığı bu zor günlerde güvenilir ve objektif bilginin rolü ve öneminin arttığını belirtti.

Çubarov, “Ukrayna-Türkiye ilişkileri, Kırım’ın işgali ve Kırım Tatar meselelerinin aydınlatılmasında Anadolu Ajansı’nın güvenilir ve ilkeli tutumu bizim için çok değerli. Bu tutum, Türkiye Cumhuriyeti’nin genel olarak Ukrayna ve özellikle kardeş Kırım Tatar halkına verdiği desteği gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Çubarov, Kırım Tatar halkının temsil organı Kırım Tatar Milli Meclisi adına AA’nın 97. yılını kutlayarak, AA’nın başarılarına ve enformasyon alanındaki konumunu güçlendirmeye devam etmesini diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :