Anadolu Ajansı 96 yaşında

Anadolu Ajansı 96 yaşında

- Federasyon başkanları, AA'nın kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutladı- Judo Federasyonu Başkanı Uysal:"Cumhuriyetimiz ile beraber kurulan ve birlikte büyüyen, ulusal ve uluslararası seviyede doğru ve güvenilir haber kaynağı olan AA'nın 96. kuruluş yıl dönü


ANKARA (AA) - Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle federasyon başkanları kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, bundan sonraki yayın hayatında AA'ya başarılar dileyerek, "Cumhuriyetimiz ile beraber kurulan ve birlikte büyüyen, ulusal ve uluslararası seviyede doğru ve güvenilir haber kaynağı olan Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Geçmişte ve günümüzde olduğu gibi gelecekte de ülkemizin ve basınımızın gelişmesine olan katkılarını devam ettireceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin de kutlama mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin en köklü kurumlarından olan Anadolu Ajansı, her zaman Türk sporunun yanında olmuş ve gelişmesine katkıda bulunmuştur. Tarafsız yayın anlayışıyla Türk sporunun sesi olan Anadolu Ajansının 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diliyorum."

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ve Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu da yayımladıkları mesajlarda, "Türkiyemizin sesini dünyaya duyuran Anadolu Ajansımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, hizmetlerinizin devamını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :