Anadolu Ajansı 95 yaşında

Anadolu Ajansı 95 yaşında

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:- "Anadolu Ajansı, yabancı dillerdeki, enerji sektöründeki yapılanmalarıyla, kurduğu enerji masasıyla bizim gören gözümüz oldu"

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Anadolu Ajansının (AA) özellikle yabancı dillerdeki, enerji sektöründeki bütün yapılanmalarıyla ve kurduğu enerji masasıyla beraber bakanlığın gören gözü olduğunu belirtti.

Yıldız, Anadolu Ajansının kuruluşunun 95. yıl dönümünü kutladı.

AA'nın Türkiye'nin büyümesine, ilerlemesine, gelişmesine ve şeffaflığına konacak bir katkı olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, şu ana kadar çok önemli çalışmalar yaptı, hele hele kamuoyu bilgilendirmesinde. AK Parti hükümetlerimizle beraber bütün gücünü şeffaflıktan alan bir yapı içerisinde, sağlam, güvenilir ve objektifliği her zaman ön planda tutan AA’ya olan güvenin her geçen gün arttığını görüyorum. Kurum çalışanlarına ve Genel Müdür Şenol Kazancı'ya başarılar diliyorum. Kendisi aldığı noktadan çok daha ilerisine götürebilecek kabiliyet ve kapasitede. Kemal bey de aynı şekilde çok büyük hizmetler yapmıştı. O açıdan AA, özellikle yabancı dillerdeki, hele hele enerji sektöründeki bütün yapılanmalarıyla, kurduğu enerji masasıyla beraber artık bizim gören gözümüz oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı adına da AA'nın 95. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha tebrik ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler