ANADER’den Kutlu Doğum Etkinliği

ANADER’den Kutlu Doğum Etkinliği

Kısa adı ANADER olan Anadolu Aile Derneği Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Yeni Evli çiftlere hediyeler takdim etti.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in anıldığı bu günler de kısa adı ANADER olan Anadolu Aile Derneği, her yıl düzenlediği Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında bu yıl, yeni evli çiftlere hediyeler verirken, önümüzdeki günlerde düzenlenecek programla, bu hafta dünyaya gelmiş bebeklere ve Meram Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret gerçekleştirip çeşitli hediyeler verecek.  Meram Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen program da 10 Çiftin nikah törenine katılan ANADER, çiftlerin mutluluklarına ortak olurken çiftlere verilen hediyeler arasında bulunan Muhterem Abdullah Büyük Hocaefendi’nin kaleme aldığı Aile Mektebi isimli kitap dikkat çekti.

ANADER Yetkilileri yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Efendiler Efendisi Hz. Muhammet (sav)’in dünyamızı şereflendirdiği bu hafta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. ANADER olarak bizlerde çalışmalarımız kapsamında yeni evli çiftlerimizi ve çocuklarımızı ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler veriyoruz. Peygamber sevdalısı nesillerin yetişeceği toplumun temel taşı olan ailelerin eğitimi bu konuda oldukça fazla önem taşıyor. Biz de bu yıl aileler için gerekli görülen çeşitli hediyelerle Efendimiz (sav)’i anıyoruz. ANADER olarak,  tüm İslâm âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyoruz.”