Amerika Diyanet Merkezi'nde Mehmetçik için dua

Amerika Diyanet Merkezi'nde Mehmetçik için dua

Amerika Diyanet Merkezi'nde toplanan yüzlerce Müslüman, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin zaferi için dua etti

WASHINGTON (AA) - Amerika Diyanet Merkezinde (DCA) toplanan yüzlerce Müslüman, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Türk askerlerinin zaferi ve şehit askerleri için dua etti.

ABD'nin başkenti Washington'a yarım saatlik mesafede Maryland eyaletinde bulunan DCA bünyesindeki camide, yatsı namazının ardından dualar edildi.

Cami imam hatibi Ali Tos'un kıldırdığı namazın ardından Washington Din ve Sosyal Hizmetler Müşavir Vekili ve DCA Koordinatörü Fatih Kanca tarafından yapılan duaya yüzlerce Müslüman "amin" diyerek iştirak etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için yapılan duada, başta Afrin'de hayatını kaybeden şehitler olmak üzere tüm şehitler de anıldı.

Duaya katılan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, daha sonra cami avlusunda cemaat ile bir süre sohbet etti. Programın ardından cemaate yemek ikramında bulunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :