Amal Alamuddin'in 10 çarpıcı özelliği

Amal Alamuddin'in 10 çarpıcı özelliği

Amal Alamuddin kimdir?

ABD'li oyuncu George Clooney ve Lübnan asıllı nişanlısı Amal Almuddin'in 3 gün 3 gece sürecek düğününe ilişkin detaylar belirmeye başladı. 53 yaşındaki George Clooney ile avukat sevgilisi Amal Almuddin, 29 Eylül Pazartesi günü kanallar şehri Venedik'te resmen dünya evine girecek. Brad Pitt, Angelina Jolie, Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber, Matt Damon, Sandra Bullock gibi Hollywood'un yıldızlarının yanı sıra U2'nun solisti Bono, Lana De Rey ve Andrea Bocelli gibi müzik dünyasının ünlü isimleri de düğüne katılacak. İşte George Clooney'nin evlenmeye hazırlandığı Amal Alamuddin'in çok konuşulacak 10 özelliği...

1- Hollywood'la bir bağı yok. 36 yaşında ve Beyrut doğumlu. 

2- Avukat. Akıcı bir biçimde İngilizce, Fransızca ve Arapça konuşuyor.

3- Oxford mezunu. Sonrasında 2000 yılında New York Üniversitesi'nde hukuk okudu.

4- Hukuk okurken ünlü yargıç Sonia Sotomayor'un yanında staj yaptı.

5- New York'tayken Jack J. Katz Memorial Ödülü'nü kazandı. New York'tayken Sullivan & Cromwell adına 3 yıl çalıştı.

6- Suriye'deki çalışmalarda Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kofi Annan'ın yasal danışmanlığını yapıyor. Bir aktivist. 

7- Bir dönem Julia Gillard, Avustralya eski başbakanı ve Ashton Kuthcer gibi takipçileri olan bir Twitter hesabı vardı. Şu tesadüfe bakın ki Clooney'nin Kasım ayında Twitter'ı ne kadar saçma bulduğunu açıklamasının ardından Twitter hesabını sildi. 

8- İngiltere'de Doughty Street firmasında çalışıyor. Uluslararası Hukuk, İnsan hakları ve suçla ilgili yasalar konusunda uzmanlaştı.

9- Körfez'deki polis güçlerinin eğitiminde de bulundu. "Your Barrister Boyfriend" bloğu tarafından Londra'nın en ateşli hukukçusu seçildi.

10- Bahreyn Kralı ve Wikileaks efsanesi Julian Assange'ın yasal olarak hukuk danışmanlığını yapıyor. Ayrıca birçok Birleşmiş Milletlerler soruşturması ve uluslararası suç kanunları üzerinde çalışmalara katılıyor.

>Amal Alamuddin kimdir? George Clooney'in kalbini nasıl fethetti? Amal Almuddin George Clooney ne zaman, nerede evlenecek? George Clooney'nin evlenmeye hazırlandığı Amal Alamuddin'in çok konuşulacak 10 özelliği nedir?...

Önceki ve Sonraki Haberler