ALTUS bayisi kaçınca evlilik hayalleri de ertelendi

ALTUS bayisi kaçınca evlilik hayalleri de ertelendi

Hatay Antakya'da evlilik hazırlığı yapan depremzede Özgür Recepoğlu ile Elif Göçer çifti, Altus bayisinden aldıkları beyaz eşyaların parasını ödeyip ürünleri teslim alamayınca mağdur oldu.

Hatay Antakya ilçesi Küçükdalyan Mahallesi’nde yaşayan depremzede çift Özgür Recepoğlu ile Elif Göçer, yeni yuvalarını kurmak için beyaz eşya alışverişine çıktı. Çeyizlerini tamamlamak amacıyla Haraparası Mahallesi’ndeki Altus bayisinden toplamda 70 bin TL değerinde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve televizyon satın aldılar.

ALTUS bayisi kaçınca evlilik hayalleri de ertelendi

Çift, ürünlerin bedelini kredi kartıyla peşin olarak ödemesine rağmen, bayinin kapanmasıyla ürünlerine ulaşamadı. Sosyal medyada iş yeri sahibinin dolandırıcılık yaptığı haberlerini gören çift, bayiye gittiklerinde kepenklerin kapalı olduğunu fark ederek büyük bir mağduriyet yaşadı.

Özgür Recepoğlu, “Beyaz eşyaların taksitlerini hala ödüyorum, ancak ürünler elimize ulaşmadı. Düğün hazırlıkları yaparken bu durumla karşılaştık ve düğünümüzü ertelemek zorunda kaldık. Altus yetkililerinden mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz” dedi.

ALTUS bayisi kaçınca evlilik hayalleri de ertelendi

Elif Göçer ise, “Yeni evlenecek çiftlere tavsiyem; önce ürünlerin teslim edilmesini bekleyip sonra ödeme yapmalarıdır. Bizim gibi mağdur olmamalarını isterim” ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu dolandırıcılık olayının ardından, çiftin ekonomik şartlardan dolayı planladıkları düğünü 3 ay ertelemek zorunda kalması, depremzedelerin üzerindeki zorlukları bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.