Altunel, Namal'ı ziyaret etti

Altunel, Namal'ı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Emin Altunel Konya Emniyet müdürü Hüseyin Namal'ı makamında ziyaret etti.

Müdür Hüseyin Namal Altunel'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Konya'da seçimlerin durgun geçtiğini belirten Namal, bölge olarak güvenliyiz. Konya halkı sağduyulu bir millet, asayiş olarak rahat geçmesi beklenen bir seçim bekliyoruz dedi.

Altunel'de Emniyet Müdürü Namal'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Altunel " Konya halkının sağcısı solcusu hepsi aynı camide namaz kılar. Seçimlerin asayiş içinde geçeceğine inanıyoruz" dedi. Konya'nın yerel gündemine de değinen Altunel, atamalar konusunda emniyette yaşanan gelişmeleri üzüntüyle izlediklerini ifade etti. Konya trafik ve asayişte belediyenin üzerine düşen hususlarla ilgili bilgi alan Altunel, Konya'da özellikle valilik arkasından zafer bölgesi arka sokaklarına kadar ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu belirtti. "İstasyon bölgesindede ciddi trafik sorunları olduğunu belirten Altunel , trenden inen vatandaşımız toplu taşıma araçlarını kullanabilmek için Anıt alanına kadar elinde valizle yürüyor. Konya gibi bir Büyükşehir' bukadar plansız bir uygulama yakışmıyor" dedi.

Trafik ve altgeçitlerle ilgili ciddi projelerini olduğunu belirten Altunel "Biz bilbord belediyesi olmak istemiyoruz. Biz yatırımları düzgün kullanan işin ehli insanlarla çalışmak istiyoruz. Ben bir inşaat mühendisi olarak 10 yılda 2 tane Konya inşaa ederdim diye konuştu.