Altunel mikroskopla belediye hizmetlerini inceledi
Milliyetçi Hareket Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Altunel, seçim gezileri kapsamında oto parçacılar sitesini ziyaret etti.
İl yönetim kurulu üyeleri ve eski MYK üyesi İsmail Özkarakaya ile ziyaretlerde bulunan Altunel ilgiden memnundu.
Esnaf ilk defa bir büyükşehir belediye başkan adayının kendilerini ziyaret ettiğini dile getirerek Altunel’e yoğun ilgi gösterdi. Esnaflarla yemek yiyen ve çay içen Altunel espirili tavırlarıylada esnafın gönlünü fethetti. Kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu vurgulayan Altunel Sanayi’nin sıkıntılarını dinledi.
İnsanların çocuk kandırır gibi kandırıldığını söyleyen Altunel, 3.köprüyle kanal projesiyle Konya’nın ne alakası var. Neden her yere başbakanın resimlerini koyuyorlar. Kendi icraatları seçim kazanmalarına yetmiyormu diye konuştu. İnsanların yolsuzluklardan sıkıldığını belirten Altunel, medyada çıkanlar olayların görünen yüzü. Peki medyaya yansımayanların hesabını nasıl verecekler diye konuştu. Bilboardlarda’da haksız reklam yapıldığını vurgulayan Altunel, her yerde başbakanın resmi. Her yerde İstanbulda yapılan projeler. Konya için ne yaptınız. Göstermeye yüzünüz yokmu? Diye konuştu. Altunel “Belediyelerimiz okadar çok çalışmış hizmet vermişki, 10 yıldır göremediğimiz hizmetleri yapılmış gibi bilbord yaygarasıyla millete yutturmaya çalışıyorlar” dedi.
Bir Eczane’de mikroskop aletine bakarak, belediyemizin hizmetlerini incelemeye çalışıyorum, lütfen sessiz olalım diyen Altunel esnaf’ı kahkahalara boğdu. Belediyemizin hizmetleri okadar büyükki ancak mikroskopla bakmak gerekir diyen Altunel, artık milletimiz uyanmıştır. Boş vaadlerin, yolsuzlukların hesabı bu seçimde sorulacaktır” dedi.