Altınlarla Adana'ya kaçarken Aksaray'da yakalandı

Altınlarla Adana'ya kaçarken Aksaray'da yakalandı

Eskişehir'de polis, hakim ve savcı kimliğiyle insanları dolandıran Halil B., Aksaray'da plakası belirlenen otobüsle yakalandı.

Eskişehir'de, kendisini polis, hakim ve savcı olarak tanıtarak insanları dolandıran 24 yaşındaki Halil B., birçok kişiyi aynı yöntemle dolandırdı. Kimisinden para, kimisinden ziynet eşyası alan dolandırıcı, Eskişehir Emniyeti'nin peşine düşmesiyle kaçmaya karar verdi. Hızla hareket eden Emniyet güçleri, şüphelinin Aksaray'a gitmek üzere şehirlerarası bir yolcu otobüsüyle yola çıktığını tespit etti.

Altınlarla Adana'ya kaçarken Aksaray'da yakalandı

Aksaray Emniyeti, bilgilendirilmesi üzerine hemen harekete geçerek plakası belirlenen otobüsü Aksaray - Adana Karayolunda bulunan bir tesiste durdurdu. Otobüsün içinde yapılan aramada, şüpheli Halil B. tarafından insanlardan dolandırılan 3 altın bilezik, 1 kolye, 3 çeyrek altın, 4 altın yüzük, 1 altın bileklik ve bir miktar nakit para bulundu. Dolandırıcı Halil B. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.