Altılı ganyan bu sefer Milli Dayanışma Kampanyası'na çıktı!

Altılı ganyan bu sefer Milli Dayanışma Kampanyası'na çıktı!

Milli Dayanışma Kampanyası'na bir destek de Türkiye Jokey Kulübü'nden geldi. Koronavirüs salgınına karşı başlatılan kampanyaya TJK olarak 1 milyon 50 bin 828 lira bağışlandı. Altılı bu sefer dayanışmaya vurdu.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 50 bin 828 lira destek verdiğini duyurdu. Altılı ganyan be sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaşını vererek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na çıktı yani.

TJK'dan yapılan açıklamada, dün yurt dışı yarışlar üzerine oynanan müşterek bahislerden elde edilen toplam 1 milyon 50 bin 828 lira gelirin tümünün 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bu rakamın içinden kulübümüzün ödeyeceği bayi primi, yurt dışı yarışlar için ödenecek komisyon, Tarım ve Orman Bakanlığı nezdindeki özel banka hesabına aktarılacak tutar ve herhangi bir kesinti yapılmadan tamamıyla kampanyaya aktarılacaktır. Bu vesileyle Kovid-19 salgınına karşı ülkemizde büyük bir özveriyle görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :