Altgeçitte kaza: Bariyerlere çarpıp takla attı, baba ve oğul yaralı

Altgeçitte kaza: Bariyerlere çarpıp takla attı, baba ve oğul yaralı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde alt geçitte meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan araç bariyerlere çarparak takla attı. Baba ve oğlundan birinin durumu ağır.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü önündeki alt geçitte bugün saat 12.00 sularında kaza meydana geldi.

Sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 19 HP 226 plakalı otomobil, şehir merkezi istikametine geliş yönünde alt geçide girdiği sırada refüjdeki bariyerlere çarptı ve ardından takla attı.

yol1.jpg

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, araçta bulunan baba ve oğluna ilk müdahaleyi yaparak yardımcı oldular. Daha sonra ise ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan güçlükle çıkartılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirlendi.

yol.jpg

Kazanın etkisiyle alt geçit bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, yaralıların tedavisi için hastanede müşahede altına alındıkları bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.