Altay’dan birlik çağrısı

Altay’dan birlik çağrısı

Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Altay, teravih buluşmalarına devam ediyor. Başkan Altay, Süleyman Çelebi, Bosna Hersek, Esenler ve Hocacihan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay, Ramazan ayında Teravih Namazı ve sonrasında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Süleyman Çelebi, Bosna Hersek, Esenler ve Hocacihan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinliyor. Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik ediyor.

Hocacihan Mahallesi Mescid-i Kuba, Esenler Mahallesi Akşemseddin, Bosna Hersek Mahallesi Hizmet Kent ve Binkonut Mahallesi Süleyman Çelebi camilerinde teravih sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay, “Ramazan ayında yaptığımız Teravih ve Cuma Buluşmaları ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu buluşmalarda mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit ederken, sorunların çözümü noktasında da hemşehrilerimizin fikirlerini alıyoruz” dedi.

Ramazan ayının iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Altay, “Bu ayda sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Ramazan ayı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından en güzel örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günlerdir. Kurulan iftar sofraları, hep birlikte kılınan teravih namazları birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğimiz manevi ortamlardır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Dünya üzerinde sevgi, barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özellikle İslam dünyasının yaşadığı sıkıntılarında bir an önce sona ermesi en büyük temennimizdir” dedi.