Almanya’da Müslüman mezarlığına saldırı! Dışişleri Bakanlığı faillerin bulunmasını istedi

Almanya’da Müslüman mezarlığına saldırı! Dışişleri Bakanlığı faillerin bulunmasını istedi

Dışişleri Bakanlığı, Almanya'da Müslüman mezarlığına yapılan saldırıyı kınayarak, faillerinin belirlenerek adalete teslim edilmelerinin ve hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını istedi

Dışişleri Bakanlığından Almanya'da bir Müslüman mezarlığına yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili açıklama yapıldı. Almanya'nın Iserlohn şehrinde bir Müslüman mezarlığına saldırı gerçekleştirildiğini üzüntüyle öğrenildiği belirtilen açıklamada, "Yeni yıl gecesinde meydana gelen saldırı, son dönemde özellikle Avrupa'da yükselişe geçen ve Müslümanların mezarlıklarını dahi hedef haline getiren hastalıklı İslam karşıtı zihniyetin yeni bir göstergesidir. Bu elim saldırının faillerinin belirlenerek adalete teslim edilmelerini ve hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını temenni ediyoruz. Keza bu tür hadiselerin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını arzu ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.