Almanya Arjantin maçı golleri... özet görüntüleri

Almanya Arjantin maçı golleri... özet görüntüleri

Dünya Kupası'nda Almanya ile Arjantin finalde karşılaştı... Maç kaç kaç bitti? Dünya kupasını kim aldı? Dünya kupası Almanya'nın mı oldu? Dünya Kupası Arjantin'in mi oldu?

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI  İZLE

 

Dev final  karaborsada
Dünya Kupası'nda Almanya ile Arjantin arasında oynanacak final maçının biletleri karaborsada fahiş fiyatlarla satışa sunuldu. 76 bin 804 seyirci kapasiteli Maracana Stadı'nda oynanacak olan dev finalde yerlerini erkenden ayırtan taraftarların bir kısmı bunu kâra çevirmenin peşine düştü. İnternette biletler 30 bin avrodan satışa çıkarıldı. 

Sabella bırakıyor
Arjantin Teknik Direktörü Alejandro Sabella, Dünya Kupası'nın ardından görevini bırakacak. Basın sözcüsü Eugeino Lopez, final maçı nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın Sabella'nın bırakacağını açıkladı. Buenos Aires Delta radyosuna konuşan Lopez, “Verebileceği her şeyi verdi, şimdi ayrılma zamanının geldiğini düşünüyor” dedi. 

Finale teknoloji damgası
2014 FIFA Dünya Kupası finalinde Almanya ile Arjantin arasında oynanacak şampiyonluk maçı, geliştirilen yeni bir teknoloji sayesinde 360 derecelik ultra HD kameralarla ilk kez kaydedilecek. Futbolseverler, kaydedilen final karşılaşmasının görüntülerini, 2016'da İsviçre'nin Zürih şehrinde açılması planlanan FIFA Dünya Futbol Müzesi'nde izleyebilecek.

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI  İZLE

ALTIN ADAMLAR İÇİN GERİ SAYIM
Dünya Kupası'nın en iyi futbolcularının belirlendiği “Adidas Altın Top Ödülü”ne aday 10 futbolcu ile turnuvanın en iyi file bekçisine verilen “Altın Eldiven” ve “En İyi Genç Oyuncu” ödüllerine aday 3 oyuncu belirlendi. FIFA Teknik Araştırma Grubu'nda görevli uzmanların analiz ve incelemeleri sonucunda oluşturulan listelerde ödül alan oyuncular, final maçının ardından açıklanacak. 

ALTIN TOP ÖDÜLÜ

> Angel Di Maria (Arjantin)

> Mats Hummels (Almanya)

> Toni Kroos (Almanya)

> Philipp Lahm (Almanya)

> Javier Mascherano (Arjantin)

> Lionel Messi (Arjantin)

> Thomas Müller (Almanya)

> Neymar (Brezilya)

> Arjen Robben (Hollanda)

> James Rodriguez (Kolombiya)

ALTIN ELDİVEN 

> Keylor Navas (Kosta Rika)

> Manuel Neuer (Almanya)

> Sergio Romero (Arjantin)

EN İYİ GENÇ OYUNCU 

> Memphis Depay (Hollanda)

> Paul Pogba (Fransa)

> Raphael Varane (Fransa)

Etiketler :