Alliance Healthcare Ecza Deposu Konya'daki 3'üncü şubesini açtı

Alliance Healthcare Ecza Deposu Konya'daki 3'üncü şubesini açtı

Alliance Healthcare Ecza Deposu’nun Mevlana Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Alliance Healthcare Ecza Deposu Mevlana Şubesi’ni Konya Farabi Hastanesi yanında açtı.

Alliance Healthcare Konya Şube Genel Müdürü Alper Cem Öztürk, Konya Eczacı Odası Başkanı Adem Açıkgöz ve oda heyetinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, ilacın en hızlı şekilde ulaştırılmasının hem hasta için hem eczane için önemi vurgulandı.

alli.jpg

Şirket Genel Müdürü Alper Cem Öztürk açılışta TİTCK ( Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu) Başkanı  Dr. Eczacı Harun Kızılay'a da yeni görevinde başarılar diledi.

Alliance Healthcare Bölge Satış Müdürü Esat Çoğal, “TC Sağlık Bakanlığına bağlı resmi Ecza Deposu olan Alliance Healthcare dünyada 26 ülkede faaliyet gösteriyor. 450 bin çalışanı olan firmamız Konya’da üçüncü şubesi olan Mevlana şubesini Konya Farabi Hastanesi arkasına açtı. Selçuklu bölgesine hizmet edecek olan depomuz, hastaya ilacının en hızlı şekilde ulaştırılmasının hem hasta için hem eczane için önemini bilerek titizlikle faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek” dedi.

allll.jpg

Son olarak eczaneye hizmette bir adım önde olmak adına, Konya’daki tüm eczacıların her zaman yanında olduklarını belirten Esat Çoğal, şubenin daha hızlı hizmet edeceğini dile getirdi.

ali.jpg

alllllllll.jpg

al.jpg

alilili.jpg

alili.jpg

Etiketler :