Alkışlar yolda bulduğu 5 bin lirayı sahibine teslim eden garsona

Alkışlar yolda bulduğu 5 bin lirayı sahibine teslim eden garsona

Adıyaman'da fırıncılık yapan vatandaş kirasını vermek için dükkan sahibinin yanına giderken 5 bin lira kira bedelini düşürdü. Parayı kaldırımda bulan ve polis aracılığıyla sahibine teslim eden garson güzel davranışıyla takdir topladı

Adıyaman'da bir lokantada garsonluk yapan Mahsun Kaplan kaldırımda bulduğu 5 bin lirayı polis aracılığıyla ulaştığı sahibine teslim etti.

Adıyaman'ın Eskisaray Mahallesinde fırıncılık yapan Bedir Dilek isimli vatandaş kirasını vermek için dükkan sahibinin yanına giderken 5 bin TL kira bedelini Sümermeydanı civarında düşürdü. Parayı düşürdüğü fark etmeyen fırıncı şok yaşadı. Parasının kaybolduğunu polisi arayarak bildirirken, lokantada garsonluk yapan Mahsun Kaplan da yürürken yerdeki parayı fark ederek polisi arayarak para bulduğunu söyledi.

Polis para sahibiyle birlikte Mahsun Kaplan'ın çalıştığı iş yerine gelerek tutanak karşılığında paralı sahibine teslim etti.

Alkışlar yolda bulduğu 5 bin lirayı sahibine teslim eden garsona

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.