Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Vartaş Elazığspor maçından galip ayrılmak istiyoruz ama bundan önce müsabakanın dostluk havası içinde centilmence geçmesini arzuluyoruz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Vartaş Elazığspor ile yarın yapacakları maçın centilmenlik içinde geçmesini temenni etti.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında kazandıkları Kardemir Karabükspor maçından sonra önemli bir mücadeleye daha çıkacaklarını söyledi.

Ligde her takımın birbirini yenebileceğini belirten Ravcı, "PTT 1. Lig'de çok farklı bir sezon yaşanıyor. Puan sıralaması her hafta değişiyor. Geçen hafta sahamıza lider olarak gelen Kardemir Karabükspor'u yenerek bizim için çok önemli üç puan aldık" diye konuştu.

Ravcı, "Doğu derbisi diye adlandırılan bir müsabakaya çıkacağız. Vartaş Elazığspor maçından galip ayrılmak istiyoruz ama bundan önce müsabakanın dostluk havası içinde centilmence geçmesini arzuluyoruz. Skor tabii ki de önemli ancak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan bu dönemde her şeyden önce yarınki maçta dostluk kazansın istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler