Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Elazığspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız ama bizim için dostluk ve kardeşlik, sahada alınacak skordan daha önemlidir"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, hafta sonunda oynayacakları Vartaş Elazığspor maçını kazanmak istediklerini ancak sahadaki skordan çok dostluk ve kardeşliğin önemli olduğunu söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Doğunun derbisi olacak. Rekabetin sahada centilmence olmasını diliyorum. Elazığspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız ama bizim için dostluk ve kardeşlik, sahada alınacak skordan daha önemlidir. Futbol sadece bir oyundur. Bu oyunu birleştirici yönünden faydalanırsak hepimiz kazanırız" ifadelerini kullandı.

Kardemir Karabükspor ile yaptıkları ve 1-0 kazandıkları maça da değinen Ravcı, "İki takım da iyi mücadele etti. İki tarafın da kazanabileceği bir müsabaka oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında bulduğumuz golle üç puanı kazanan tarafı biz olduk. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu galibiyetin devamı gelecektir" diye konuştu.

Ravcı, iyi ve karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını vurgulayarak, bundan sonraki müsabakalarda iyi mücadele ederek Alima Yeni Malatyaspor'u hak ettiği noktalara getireceklerini sözlerine ekledi.

Vartaş Elazığspor ile Alima Yeni Malatyaspor arasında 21 Şubat Pazar günü Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında Malatya'da oynanan maçı Vartaş Elazığspor 2-1 kazanmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler