Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyoruz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ikinci yarının ilk galibiyetini almak istediklerini söyledi.

Ravcı, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta 1461 Trabzon deplasmanındaki mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını ifade eden Ravcı, 1461 Trabzon karşısında zaman zaman iyi oynadıklarını ancak yaptıkları hatalar sonucu sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Takımın eksiklerini bildiklerini ve en kısa sürede bunu kapatmaya çalışacaklarını dile getiren Ravcı, "Toparlanmaya çalışıyoruz, ayrıca yapacağımız transferler de var. Eksiklerimizi biliyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyoruz. Önümüzde 16 maç var ve henüz çok fazla bir şey kaybetmedik. Daha iyi olacağız, takımımıza inanıyor ve güveniyoruz" dedi.

Ravcı, her maça aynı şekilde hazırlandıklarını vurguladı.

Gaziantep temsilcisinin iyi bir takım olduğunu anlatan Ravcı, "Dinamik bir ekip ama iç saha avantajını kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Ravcı, anlaşmaya varılan futbolcuları takıma kazandırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler