Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’nde iftar

Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’nde iftar

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Ali Ulvi Kurucu Mahallesi’ndeki programla devam etti.

Programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, iftar sofrasında oturan vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Başkan Toru’ya yoğun ilgi gösteren bayanlar, fotoğraf çektirdi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARINDAN SONRA YOLLAR ASFALTLANACAK

İftar yemeğinden sonra konuşma yapan Başkan Toru, “Ali Ulvi Kurucu Mahallemizin eksiklerini biliyoruz. Şu anda bu mahallemizde 6 kilometrelik bölümde kanalizasyon altyapısının tamamlanmasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bunun 4,5 kilometresi tamamlandı, kalan kısmının da bitirilmesiyle birlikte inşallah bu yıl içinde asfaltını dökmüş olacağız. Muhtar ofisimizi bu yıl yerleştirdik. Bununla beraber park alanları, çocuk parkları ve sosyal tesis ile ilgili proje çalışmalarımız şu anda devam ediyor. Biz istiyoruz ki Ali Ulvi Kurucu Mahalle sakinleri, Çomaklı, Boruktolu, Kaşınhanı ve bu bölgede ikamet eden tüm vatandaşlarımız en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürsünler. 2014 yerel seçimlerinin ardından muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin öncelikli sorunlarını tespit ederek programlama yaptık. Bu programlamalar çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.