Ali Koç'tan TFF'ye sert sözler

Ali Koç'tan TFF'ye sert sözler

Ali Koç, "TFF bilgi sızdırıyor. Bir mekanizma, Fenerbahçe’nin transferde hiç hareket edemeyeceği hale getirmek için, harcama limitlerini içeriden sızdırıyor. Gazeteciler bize telefon açıp soruyorlar, bizde öyle öğreniyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, "TFF bilgi sızdırıyor. Bir mekanizma, Fenerbahçe’nin transferde hiç hareket edemeyeceği hale getirmek için, harcama limitlerini içeriden sızdırıyor ve gazetecilerin haber yapmasını istiyor. Bazı gazeteciler bize telefon açıp soruyorlar, bizde öyle öğreniyoruz" dedi.

Antalya kampında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydetti. Koç, “Futbol dışında olup bitenlerden tamamen izole, takım bütünlüğüne, ikinci yarıya konsantre olma konusunda iyi bir dönem olduğunu hocamız bize iletti. Biz de ikinci yarıya dair umutluyuz. Bugün gelmişken sizlerle dertleşelim" dedi.

"Taraftarımız bu haberlerden rahatsız oluyor"
Çeşitli gündem maddeleri olduğunu söyleyen Koç, algı operasyonları yapıldığını, amaçlarının ise kamuoyunu aydınlatmak olduğunu belirtti. Tahkim açıklamalarını ele alan Koç, “Bir kez daha görüyoruz ki Tahkim'in aldığı kararlar ve bunun medyaya yansıtılış şekli, bilhassa bazı medyalarda ele alış şekli, tam gerçeği yansıtmamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün harcama limitleriyle ilgili yaptığı başvuru ve yaptığımız yapılandırmalar lisans kurulundan yapılıyor. Tahkime yapılan başvuru, başka bir konudur. O konuya açıklık getirmek istiyorum. Doğal olarak taraftarımız da bu haberlerden rahatsız oluyorlar” diye konuştu.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :