Ali Çamdalı: Sezonun en iyi 45 dakikası

Ali Çamdalı: Sezonun en iyi 45 dakikası

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Samsunspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından sevincini dile getirdi ve takımının performansını değerlendirdi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Samsunspor'u ağırladı ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, takımının performansından ve elde ettikleri başarıdan memnuniyetini dile getirdi.

Çamdalı, açıklamasında, "Belki de bu sezonun en iyi 45 dakikasını oynadık. 3 puanı, 3 golle almak, bir de gol yemeden bitirmek benim için çok çok daha değerli." ifadelerini kullanarak oyuncularını övdü. İki maçta yenilmediklerini ve 3 gol atarak 4 puan topladıklarını vurgulayan Çamdalı, takımının ivme yakaladığını belirtti.

Taraftarlarına teşekkür eden Çamdalı, onların desteğinin önemine değinerek, "Taraftar Fenerbahçe'de bıraktığı yerden devam etti. Allah razı olsun onlardan, herkesten." şeklinde konuştu. Önlerinde zorlu bir Kayserispor maçı olduğunu hatırlatan Çamdalı, işlerinin bitmediğini ve yakaladıkları ivmeyi devam ettirmek istediklerini belirtti.

Son olarak, takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayan Çamdalı, hem futbolcuların hem de taraftarın kenetlendiğini ifade etti. Kayserispor maçından umutlu olduklarını ve galibiyetle dönerek Konya'ya mutlu bir şekilde dönmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.