Alevler kenti aydınlattı! Geri dönüşüm deposundaki dev yangında depo vinç ve baraka kül oldu

Alevler kenti aydınlattı! Geri dönüşüm deposundaki dev yangında depo vinç ve baraka kül oldu

Aksaray'da geri dönüşüm deposunda yangın çıktı. Bir anda büyüyerek geceyi aydınlatan yangında 1 depo, 1 vinç, 1 baraka ve 300 tona yakın geri dönüşüm maddesi alev alev yandı

Aksaray'da bir geri dönüşüm deposunda yangın çıktı. Yangında 1 depo, 1 vinç, 1 baraka ve 300 tona yakın geri dönüşüm maddesi alev alev yanarak kül oldu.   

b.jpg

Yangın, Yeni Sanayi Mahallesi 2047 Sokakta bulunan bir geri dönüşüm deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gencay S.'ye (24) ait plastik ve kağıt geri dönüşüm deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

bb-001.jpg

Kısa sürede alevlere teslim olan tesisi devriye atan polis ekipleri fark etti. Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

bbbb-001.jpg

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çok sayıda araçla yangına müdahale etti. Yangında, ana depo olarak kullanılan müstakil yapı, geri dönüşüm maddelerinin taşındığı park halindeki vinç, 1 baraka ve 300 tona yakın geri dönüşüm maddesi alev alev yandı.

bbbbbbbbb.jpg

Kentte geceyi aydınlatan alevler 1 saat süren çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yangında büyük çapta maddi hasar oluşurken soruşturma başlatıldı. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.