Alev alev yanan eve kar toplarıyla müdahale! Evsiz kalan yaşlı adam son anda kurtarıldı

Alev alev yanan eve kar toplarıyla müdahale! Evsiz kalan yaşlı adam son anda kurtarıldı

Kütahya’da çıkan yangında 2 katlı ahşap ev alev topuna döndü. Köylülerin kartopu ile söndürmeye çalıştığı evde mahsur kalan 83 yaşındaki Mehmet kaynak son anda kurtarılırken, ev tamamen kullanılamaz hale geldi

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev alev alev yanarak küle döndü. Evde bulunan yaşlı adamın yanmaktan son anda kurtarıldığı yangına köylüler, ilk müdahaleyi kar toplarıyla yapmaya çalıştı.

Kar ve buzlanma nedeniyle itfaiye güçlükle ulaştı
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Kaynak'ın yaşadığı 2 katlı evde yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine Domaniç ve Çukurca itfaiyeleri harekete geçti. Hava şartlarından dolayı bazı itfaiyeler aşırı kar ve buzdan dolayı yolda kalırken olay mahalline ulaşan bir itfaiye de yangını kontrol altında tutmaya çalıştı.

Köylüler yangını kartopuyla söndürmeye çalıştı

Bu arada, köylüler yangını kartopuyla söndürmeye çalışırken, evde mahsur kalan 83 yaşındaki Mehmet Kaynak, köylüler tarafından kurtarıldı.

Diğer itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla söndürülen yangında, 2 katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

aaa.jpgaaaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.