Alev Alan Tırdaki 8 Sıfır Araç Kül Oldu

Bilecik-Bozüyük-Eskişehir karayolunda seyir halindeyken motorundan alevler yükselen tırda bulunan 8 adet sıfır otomobil ve ticari araç kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin uzun süren müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Dün gece Bilecik-Bozüyük-Eskişehir karayolu Şelale rampalarında Bilecik yönünden Eskişehir yönüne seyir halindeki 34 HN 0047 plakalı tırın motor bölümünden bir anda alevler yükseldi. Alevleri gören sürücü Kayhan Yaman, aracı hemen yolun sağına çekerek durdurdu.

Dorsedeki 8 Sıfır Araç Zarar Gördü

Motor kısmından çıkan yangın, tırın dorsesinde bulunan 8 adet sıfır otomobil ile ticari araca hızla sıçradı. Araçlardaki aküler, yangının şiddetiyle adeta bomba gibi patladı. Yangına, Bilecik, Pazaryeri ve Bozüyük belediyelerinin itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangın Uzun Süre Söndürüldü

İtfaiyenin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alınırken, tır ve dorsesinde yüklü bulunan 8 sıfır otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.