Albimo Alanyaspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Albimo Alanyaspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:"Futbolda kazanmak, kaybetmek ve beraberlik var. Zaman zaman olumsuz sonuçlar olabilir ama son 11 maça baktığınızda, 9 galibiyet çok önemli"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekibi Albimo Alanyaspor, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, ayak tenisi ve dar alandaki oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmana, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Koray Çölgeçer, ayak bileğinde çatlak tespit edilen Emre Akbaba, gribal enfeksiyon geçiren Timuçin Aşcıgil ve Ahmet Şahbaz katılmadı.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen haftayı en karlı kapatan takımlardan biri olduklarını vurgulayarak, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini belirtti. 

Çavuşoğlu, kalan maçlar arasında Kayserispor müsabakasının önemine dikkati çekerek, "Futbolda kazanmak, kaybetmek ve beraberlik var. Zaman zaman olumsuz sonuçlar olabilir ama son 11 maça baktığınızda, 9 galibiyet çok önemli" dedi.  

Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Burada bir kadro var, birlik ve beraberlik ruhu var. Sahaya hocamız hangi futbolcuyu koysa en iyi şekilde görevini yapacaktır, yapıyor da. Bizim iyi bir kadromuz var. Futbolcu konusunda eksiğimiz yok. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da en iyi şekilde sahada mücadele edeceklerdir." 

Başkan Çavuşoğlu, Kayserispor maçını kayıpsız atlatmaları halinde önlerinin daha da açılacağını belirterek, tüm Alanyalıları karşılaşmaya davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :